Informatie over verzekeringen, wetgeving en regelgeving voor verenigingen, stichtingen en vrijwilligers

Op donderdagavond 9 juni 2022 vanaf 19.30 tot 21.30 uur organiseren Vorkmeer en Vereniging Kleine Kernen Limburg een informatieavond over verzekeringen, wetgeving en regelgeving voor verenigingen en stichtingen. Deze informatieavond is in MFC Kerkeböske, Aan de Koeberg 3 in Helden.

Op deze avond geeft een deskundige van het landelijk HelpLoket op een eenvoudige manier informatie over bijvoorbeeld de wet WBTR, AVG, VOG en vrijwilligersverzekeringen. Ook worden er praktijkvoorbeelden uit de dorpen besproken. Deze kennis en tools helpen verenigingen en stichtingen om zelf aan de slag te gaan.

Meer lezen en u aanmelden kunt u op Informatieavond voor verenigingen en stichtingen 9 juni 2022 – Nieuws – Gemeente Peel en Maas

Meld u aan voor een nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Peel en Maas. Aanmelden nieuwsbrief – Gemeente Peel en Maas