Afsluiting Napoleonsbaan van (Aldi) tot aan de Veldstraat (Tankstation) van 19 juli tot begin september 2021.

De eerste fase vanaf maart 2021 inzake de vernieuwing van het fietspad met aanvullende werkzaamheden nadert zijn einde. Nu start de 2e fase (hoofdzakelijk van het verlagen van de rijbaan) Vanaf 19 juli tot begin september zal worden gewerkt aan de rijbaan. Dit betekent dat er op het gehele stuk tussen de komgrens bij de Diepenbroeklaan (Aldi) en de Veldstraat (tankstation) gewerkt wordt. Aangezien de werkzaamheden over de gehele breedte worden uitgevoerd is ervoor gekozen om de rijbaan af te sluiten voor het doorgaand verkeer.

Bestemmingsverkeer Baarlo

In de fasering van de rijbaan zijn er 3 belangrijke verbindingen naar de kom van Baarlo. Verbinding Zuid (Diepenbroeklaan-N273) Noord (Veldstraat-N273) en Oost-West (Grotestraat richting Bong. Om de bereikbaarheid zo goed mogelijk te borgen worden tijdens 3 weekenden en 3 nachten steeds maaar een van de verbindingen afgesloten. De andere twee blijven op dat moment open. Tijdens de afsluiting volgt het bestemmingsverkeer de omleiding via de Diepenbroeklaan – Vergelt – Brangk – de Berckt. Hier wordt niet verwezen naar Venlo en/of Kessel, maar is slechts voor bestemmingsverkeer om sluipverkeer te ontmoedigen. (Het kaartje van de route voor het bestemmingsverkeer Baarlo staat in de brief, die is opgenomen in onderstaande download)

Verder informatie.

In de hieronder staande download staat de gehele tekst van de bewonersbrief met uitleg over de werkwijze van de aannemer. Hierbij wordt tevens gevraagd om uw begrip tijdens deze 6 weken van de zomerperiode. Klik op download.

Aanvullende info te verkrijgen bij

  1. facebook reconstructie N273 Baarlo
  2. BESIX omgevingsapp. (installatie via telefoon)
  3. N273baarlo.infra.nl@besix.com
  4. Hoofduitvoerder/Omgevingsmanager Maikel Ruijs 06-34473684. Inloopspreekuur tussen 8.00-9.00 uur in de bouwkeet gelegen tegenover de Voort/P.S. Aero b.v.