Waterschap Limburg en Waterschapsbedrijf Limburg omarmen Maas Cleanup

Waterschap Limburg en Waterschapsbedrijf Limburg omarmen Maas Cleanup

Schoon water is één van de kerntaken van Waterschap Limburg en dochteronderneming Waterschapbedrijf Limburg (WBL). Beide organisaties omarmen dan ook het initiatief van een aantal Limburgse bedrijven om onder het motto ‘Clean rivers, better business’ ten minste 5.000 vrijwilligers op de been brengen om zwerfafval op te ruimen in en rond de Maas. Als Founding Partner respectievelijk hoofdsponsor mobiliseren het waterschap en Waterschapsbedrijf Limburg hun medewerkers om op zaterdag 19 september de handen uit de mouwen te steken. Ook roepen zij hun zakelijke relaties op om op die dag, World Cleanup Day, hetzelfde te doen. Enthousiaste individuen én bedrijven kunnen zich aanmelden op www.maascleanup.nl.

Er wordt in Baarlo door het jaar heen schoongemaakt door diverse vrijwilligers. Voor nadere informatie of om je op te geven als vrijwilliger kun je contact opnemen met Piet van der Haas (stichting Baarlo Leeft!) tel. 06-53868750.