Nieuwe prikpost in Baarlo vanaf 31.8.2020 in de Engelbewaarder.

Per 31 augustus 2020 is het weer mogelijk om in Baarlo bloed te prikken! De nieuwe locatie is MFC De Engelbewaarder, Tiendvrij 18 te Baarlo. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 9.00 uur.

Let op: dit is een vervanging voor de prikpost in de huisartsenpraktijk Kwistbeeklaan 3 te Baarlo, deze komt definitief te vervallen.

Kijk voor de meest actuele informatie over de openingstijden van de prikposten altijd op de website van VieCuri zelf! zie: http://www.viecuri.nl/bloedafname

De prikpost is toegankelijk voor patiënten zonder corona-gerelateerde klachten. Indien patiënten corona-gerelateerde klachten hebben, kunnen zij terecht bij de ziekenhuislocaties van VieCuri Venlo of Venray. U krijgt daar een mondneusmasker. Draag dit masker tot u het ziekenhuis weer heeft verlaten. Op alle overige prikposten nemen we uitsluitend bloed af wanneer u geen van deze klachten heeft.

Eind maart sloot vanwege het coronavirus het merendeel van de lokale locaties waar bloed afgenomen werd. Er is bij iedere priklocatie handdesinfectie beschikbaar om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Omdat de wachtruimtes beperkt zijn qua omvang, heeft iedere priklocatie een maximaal aantal zitplaatsen waarmee een veilige afstand tussen de wachtende patiënten wordt gewaarborgd. Op het moment dat alle zitplaatsen bezet zijn, is het verzoek om op een later moment terug te komen.