Tevreden over de communicatie over het Gebied Kwistbeek? Laat het in een reactie weten.

De gemeente Peel en Maas en Waterschap Limburg konden door corona op 2 april 2020 geen inloopavond organiseren. Ze kozen voor andere manieren om iedereen te informeren. Zo is een lijst met circa 50 veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden op het platform Met Elkaar gepubliceerd en zijn een instructievideo om de weg te wijzen in het Ontwerp Omgevingsplan en een gefilmde toelichting op het Ontwerp Projectplan Water uitgebracht. Én is een extra nieuwsbrief verschenen als ook persoonlijk contact opnemen via telefoon of mail aangeboden.

Het dorpsoverleg hoort graag of de aangeboden informatie voldoende is geweest. Wilt u daar uw mening over kwijt? Dan kunt u reageren op deze poll via: https://bit.ly/3bqTPhh. Geef bij reageren aan wat goed was of wat u gemist heeft.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

Dorpsoverleg Baarlo