Reconstructie Napoleonsbaan in Baarlo start volgens huidige planning eind 2020.

Op vrijdag 14 februari 2020 hebben Provinciale Staten (PS) een voorstel vastgesteld om alle mobiliteitsopgaven en -ambities op het gebied van spoor, fiets en wegen te heroverwegen. In de afgelopen maanden is op grond van verschillende criteria kritisch gekeken naar alle mobiliteitsopgaven en -ambities voor de komende 15 jaar. Dit besluit van PS heeft geen invloed op het project N273 Bebouwde kom Baarlo. We kunnen het project dus gaan uitvoeren. Je kunt het hele bericht lezen via een klik op: reconstructie-N273-start-eind-2020

Onderzoek laat zien dat Pfas weinig gevolgen heeft voor dit project. Lees het hele bericht door te klikken op: Op 21 en 22 oktober 2019 zijn grondmonsters uit de bodem gehaald en onderzocht op aanwezigheid van PFAS