Bezoek de kerstmarkt in de Engelbewaarder op 11 december 2018 van 10.30-15.00 uur

De Dorpsontmoeting verzorgt op dinsdag 11 december een kerstmarkt in De Engelbewaarder. Het karakteristieke ronde gebouw is dan zowel buiten als binnen geheel in kerststijl aangekleed. Er zijn diverse kraampjes waar handgemaakte kerstdecoratie te koop is. Ook is het mogelijk de eigen creativiteit aan te spreken en zelf aan de slag te gaan tijdens een groenworkshop. Diverse Baarlose zangverenigingen verzorgen een kort kerstoptreden. Vrijwilligers betrokken bij de Dorpsontmoeting staan voor de bezoekers klaar met vers gebakken wafels en een glaasje glühwein met een passend hapje. De houten Battert Kerstauto zal buiten klaar staan voor een fotomomentje. Er is dus van alles te zien en te beleven. De deuren gaan open van 10.30 tot 15.00 uur. De entree is gratis. Aansluitend kan er nog verder gewinkeld worden in het centrum waar het evenement Bourgondisch Baarlo plaatsvindt tot 19.00 uur.