Vier en praat mee over 150 jaar bestaan bibliotheek op 14.11.2018 van 14.00-16.00 uur in de Engelbewaarder

Komt u bij ons op de koffie?
De bibliotheek Maas en Peel bestaat op woensdag 14 november 150 jaar. In 2019 gaan we hier uitgebreid aandacht aan besteden. Maar we willen de echte verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan. We vinden het leuk om op die dag met u kennis te maken.
Graag gaan we met u in gesprek over de manier waarop u kennis op doet. Hoe u aan uw informatie komt? Wat onderwerpen zijn waar u veel vanaf weet. En uiteraard wat u van de bibliotheek vindt en wat u van ons verwacht. Kom gezellig bij ons langs. Wij zorgen voor koffie of thee en wat lekkers. In alle vestigingen staat op woensdag 14 november tussen 14.00 en 16.00 uur de koffie/thee klaar!Komt u bij ons op de koffie