stand van zaken herinrichting Kwistbeek-praat mee en informeer je via de interactieve website

Na succesvolle bijeenkomsten op 28 februari 2018 en 28 mei 2018 in respectievelijk zaal Habets te Baarlo en het gemeenschapshuis Het Kerkeboske te Helden zijn er inmiddels werkgroepen gevormd die de aangedragen onderwerpen bespreken. Via de interactieve website kunt U kennis nemen van het besprokene. Hierop kunt U reageren via de interactieve website www.waterschaplimburg.nl/metelkaar.

Voorts kunt U op deze website aanvullend Uw wensen en ideeën aangeven en het project volgen. U vindt hier bijvoorbeeld ook nieuwsberichten, een overzichtskaart en de contactpersonen vanuit de gemeente en Waterschap Limburg. Voeg gerust uw ideeën toe. Als u op onderstaande link drukt, leest hoe de interactieve website functioneert :

Uitleg interactieve website Gebied Kwistbeek

Wij zijn benieuwd naar Uw bijdrage.