praat mee op 28 mei 2018 over de aanpak, prioritering etc. van de uitvoering van het project Kwistbeek

Heel erg bedankt voor het aanreiken van waardevolle ideeën en knelpunten op de informatieavond over het gebied Kwistbeek op 28 februari in Baarlo. Deze zijn op de digitale kaart gezet! Een mooi vertrekpunt op weg naar een omgevingsplan met toekomst.

Op 28 mei 2018 willen we met u in gesprek om vervolgafspraken te maken over de aanpak, de prioritering etc. In bijgaande uitnodiging staat o.a. het programma

Uitnodiging bijeenkomst Gebied Kwistbeek 28 mei 2018

Interactieve website
Via onze interactieve website www.waterschaplimburg.nl/metelkaar is het mogelijk om wensen en ideeën aan te geven en het project te volgen. U vindt hier bijvoorbeeld ook nieuwsberichten, een overzichtskaart en de contactpersonen vanuit de gemeente en Waterschap Limburg. Voeg gerust uw ideeën. Als u op onderstaande link drukt, leest hoe de interactieve website functioneert :  Uitleg interactieve website Gebied Kwistbeek