Belangstelling voor snel internet buitengebied Baarlo(Glasvezel) meld U aan

Snel internet buitengebied Baarlo (glasvezel) – Doe mee!
—————————————-
Op 16 maart start de campagne ‘Glasvezel buitenaf’ in Noordwest Limburg. Dat betekent dat vanaf die datum de bewoners van ruim 5.000 adressen in het buitengebied van de (gehele en/of gedeeltelijke) gemeenten Weert, Nederweert, Peel en Maas, Leudal en Maasgouw zich kunnen aanmelden voor een glasvezelaansluiting én een abonnement kunnen gaan afsluiten. Als 50% van de bewoners dit vóór 11 juni 2018 doet, wordt er glasvezel aangelegd in het gebied. Om bewoners te informeren over de aanleg, kosten, voorwaarden en planning organiseert ‘Glasvezel buitenaf’ vijf informatieavonden.
Ga naar https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/noordwest-limburg/

Glasvezel nieuwsbericht