Bezoek inloopdag 3 april 2018 voor informatie over de formele start van de dijkversterkingsprojecten in Baarlo

Notitie Reikwijdte en Detailniveau.

Vanaf medio 2016 bent U regelmatig geïnformeerd over de informele stappen die zijn gezet door het waterschap Limburg en de gemeente Peel en Maas in het kader van de dijkversterkingsprojecten voor Baarlo. Deze verkenningen blijven ook de komende tijd doorgaan. Daarnaast wordt nu een start gemaakt met het formele traject om in Baarlo dijken te verleggen en te versterken alsmede nieuwe dijken aan te leggen. Deze start wordt gemaakt met de notitie reikwijdte en detailniveau. Wat een dergelijke notitie inhoudt, staat in de bijlage, getiteld “Special over notitie reikwijdte en detailniveau”. klik hier om deze special te lezen. special over notitie reikwijdte en detailniveau  

Inloopdag 3 april 2018 van 16.00-18.00 uur

Inloopbijeenkomst 3 april 2018

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de dijkversterkingen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief van het waterschap. Dit kunt u doen via een klik op:  www.waterschaplimburg.nl/email Bij het aanmelden kunt kiezen voor specifieke onderwerpen, specifieke gemeenten etc. waardoor U gericht nieuws digitaal kunt ontvangen.