Praat op 28.2.2018 mee over het plan Kwistbeek om de wateroverlast in Soeterbeek etc. op te lossen. Knelpunten rondom de Watermolen, het Parkbos, de Koelen etc. op te lossen en de ontwikkeling van recreatie en natuur te versterken

De Kwistbeek stroomt door het beekdal tussen de Stogger in Helden en de Maas in Baarlo.
Gemeente en waterschap pakken samen met inwoners, ondernemers en betrokkenen de wateroverlast aan én versterken de kwaliteiten van het gebied.

Hiertoe is een intentieverklaring gesloten tussen het waterschap en de gemeente- In de toelichting bij deze verklaring wordt nader ingegaan op de wateroverlast in Baarlo. zie onderstaande bijlage.

Wij nodigen jou van harte uit om mee te denken over de toekomst van het Gebied Kwistbeek- zie bijgaande uitnodiging-. Hierbij kijken we verder dan alleen de beek en de wateroverlast. Wat speelt er allemaal en wat zijn de trends en ontwikkelingen? Waar kunnen en moeten we meteen mee aan de slag?
Hoe ziet het ideaalplaatje op langere termijn er voor jou uit? Hierover gaan we met elkaar in gesprek.

Gebied Kwistbeek is een groot gebied-zie hieronder staande kaart-.                                Voor je informatie: de Kwistbeek loopt van Stogger in Helden naar de Maas. In Baarlo lopend vanaf Midden Peelweg- evenwijdig aan Rinkesfort langs Soeterbeek, Pratwinkel naar Scheresweg, Kerkeveldstraat naar Kwistbeeklaan naar Parkbos (samen met de Bosbeek) naar Vergelt naar Ingweg evenwijdig aan Bokshout naar de Maas in de buurt van restaurant de Maes21. Om de avond zo goed mogelijk te laten verlopen willen wij graag weten hoeveel bezoekers we mogen verwelkomen.

Stuur vóór 21 februari een e-mail naar jo.timmermans@peelenmaas.nl of telefonisch via (077) 306 66 66. Vermeld hierbij je volledige naam, adres en telefoonnummer en
e-mailadres.
Graag tot ziens op 28.2.2018 om 19.30 uur in zaal Unitas in Baarlo!  

GPEM_Uitnodiging Gebied_Kwistbeek 

A4 kaart Kwistbeek jan.201

Intentieverklaring Kwistbeek-gemeente en waterschap ondertekende versie pdf