14 april kennismaking burgemeester Delissen met Baarlo

 14 april kennismaking burgemeester Delissen met Baarlo

Na Meijel, Kessel en Maasbree is donderdagavond 14 april Baarlo aan de beurt in de kennismakingsronde die burgemeester Delissen deze periode aflegt in Peel en Maas. Op verzoek van de gemeente heeft het Dorpsoverleg Baarlo de organisatie op zich genomen. Er is een werkgroep samengesteld met vrijwilligers uit de stichtingen Kunst en Cultuur Baarlo, Baarlo Leeft en de Historische Werkgroep Baarlo. De werkgroep wil de burgemeester aan de hand nemen en laten zien wat Baarlo allemaal te bieden heeft. Het wordt niet alleen een toeristische rondgang door het mooie Baarlo met haar kastelen, kunst, cultuur en historie. Nee het is meer! En dat meer willen we haar graag laten zien. Wat te denken van de Maas met al haar pracht, maar ook mindere mooie kanten. En dan is er het rijke verenigingsleven. De vele vrijwilligers die zich steeds weer inzetten voor het goede doel. Maar er zijn ook zaken die aandacht behoeven. Denk aan de diverse onveilige verkeerssituaties, de ontwikkelingen op het gebied van de zorg, de accommodaties voor verenigingen, de dorpsdagvoorziening.

Na ontvangst met koffie en Baolderse Kook zal het gezelschap in een bus een rondgang maken door Baarlo. Rond de klok van 20.45u zal de rondgang eindigen bij de Maashorst van SGL aan de Pastoor Geenenstraat. Daar zijn de inwoners en verenigingen van Baarlo ook uitgenodigd om aan te sluiten en kennis te maken met de burgemeester. Het Dorpsoverleg maakt van de gelegenheid gebruik om haar visierapport “Wij houden Baarlo leefbaar” te overhandigen aan het college van B&W. Er is live-muziek en als afsluiting een borrel. De avond eindigt rond de klok van 22.00uur. De volgende week meer info. Mochten er nog verenigingen of individuen zijn die een inbreng willen hebben tijdens het kennismakingsprogramma, neem dan contact op met het bestuur van het Dorpsoverleg Baarlo. Dan kan via de mail: dorpsoverleg@baarlo.nl